Brandia

Creație și Design de Brand ®

Identitate de Brand și Identitatea Vizuală

Afaceria afaceri investitori oportunitati 03 design de brand
deutsche inflatable design de brand
lucky grill carbune premium 01 design de brand
savvaris design de brand
newz generals radio design de brand

Diferența între identitatea de brand și identitatea vizuală constă în domeniul lor de aplicare și în componentele pe care le implică.


Identitate de Brand

Identitatea de brand este o noțiune mai amplă care cuprinde toate elementele care definesc și comunică esența, personalitatea și promisiunile unui brand către publicul său. Ea include elementele vizuale ale unui brand și elementele non-vizuale ale uni brand și se referă la modul în care brandul este perceput și experimentat de către consumatori și alte părți interesate. Identitatea de brand poate include aspecte precum:

 • Valori și misiune
 • Personalitatea brandului
 • Cultura organizațională
 • Mesajele și tonul de comunicare
 • Experiența clienților
 • Strategiile de poziționare și diferențiere

Identitatea de brand este o formă de exprimare a caracteristicilor distinctive și a promisiunii unui brand, care se traduce într-un set de elemente tangibile și intangibile. O identitate de brand puternică și coerentă contribuie la crearea unei impresii durabile și recunoașterii în rândul consumatorilor.


Identitatea Vizuală

Identitatea vizuală se concentrează specific pe aspectele vizuale ale identității de brand și reprezintă partea tangibilă și vizuală a acesteia. Ea include elementele grafice și vizuale care ajută la identificarea și recunoașterea rapidă a brandului și a produselor sale. Aceste elemente includ:

Identitatea vizuală este o parte componentă esențială a identității de brand și reprezintă aspectul vizual distinctiv al unei companii sau produse. Este formată din elemente grafice și vizuale care ajută la identificarea și recunoașterea rapidă a brandului de către publicul său țintă.

 • Logo Design: Este elementul central al identității vizuale și reprezintă simbolul principal al unei brandului. Este adesea plasat în locuri vizibile, cum ar fi produsele, ambalajele, materialele de marketing și site-ul web al companiei.
 • Culorile: Paleta de culori folosită de o brand este crucială pentru crearea unei identități vizuale distinctive. Culorile pot transmite emoții și mesaje specifice și pot influența modul în care este percepută o brand de către public.
 • Fonturile: Fonturile sau tipografiile utilizate în materialele de marketing și comunicare sunt, de asemenea, o parte importantă a identității vizuale. Fonturile pot comunica un anumit ton și personalitate și pot contribui la recunoașterea brandului.
 • Grafica și elementele vizuale: În afară de logo, o identitate vizuală poate include și alte elemente grafice, precum modele, ilustrații, simboluri sau imagini care sunt utilizate pentru a întări și comunica mesajele și valorile brandului.
 • Designul ambalajului și al produselor: Aspectul produselor și ambalajul lor sunt parte integrantă a identității vizuale a unui brand. Un design de etichetă și un design de ambalaj coerent și atractiv poate contribui la recunoașterea brandului și la crearea unei impresii puternice în mintea consumatorilor.
 • Identitatea vizuală este o componentă esențială a strategiei de branding a unei companii și joacă un rol crucial în construirea unei imagini puternice și distinctive în piață. Prin crearea și menținerea unei identități vizuale coerente și relevante, o companie poate să-și consolideze poziția pe piață și să creeze o legătură puternică și memorabilă cu publicul său.


  Tested Tasted By logo
  nutriforce logo
  Blastex Group Switzerland logo
  Lucky Grill ogo logo
  Town Walk logo
  Contapp logo
  Afaceria afaceri investitori parteneri logo
  Jazzevolution logo

  Identitatea de brand este un concept mai larg și mai abstract, care include toate aspectele care definesc și comunică brandul, în timp ce identitatea vizuală este o parte specifică a identității de brand, care se referă la aspectele vizuale și grafice. Identitatea de brand dictează modul în care o companie se prezintă și interacționează cu publicul său, în timp ce identitatea vizuală este instrumentul prin care aceste aspecte sunt vizualizate și comunicate în mod tangibil.


  Consultanță Brand Identitate Contact

Brandia
 • Media

5 5 2387 Creație și Design de Brand

Business by Design

Brandia
Creator Design
Tyche Creation
DIRO
Afaceria
Infoteca

Design realizat de Brandia® Creație și Design de Brand® Copyright 2024. Toate drepturile rezervate.
Confidențialitate Termeni și Condiții Dreptul de autor Hartă Site
Brandia® Creație și Design de Brand® este marcă înregistrată și se află sub protecţia legislaţiei privind drepturile de proprietate intelectuală.
duminică, 16 iunie 2024