Brandia

Creație și Design de Brand ®

Elemente non-vizuale ale unui Brand

Elementele non-vizuale ale unui brand sunt la fel de importante ca și elementele vizuale ale unui brand și joacă un rol crucial în definirea și comunicarea personalității, valorilor și promisiunilor mărcii către publicul său. Aceste elemente contribuie la crearea unei experiențe complete și memorabile pentru consumatori și la construirea unei relații puternice și autentice între brand și publicul său. Iată câteva dintre cele mai importante elemente non-vizuale ale unui brand:

 • Misiune și valori: Misiunea și valorile unei mărci reprezintă angajamentul său față de un scop mai mare și principiile care stau la baza activității sale. Acestea pot include aspecte precum responsabilitatea socială, durabilitatea, inovarea sau angajamentul față de clienți.
 • Tonul și vocea: Tonul și vocea de comunicare ale mărcii sunt modalitățile în care aceasta se exprimă verbal către public. Acestea includ stilul de scriere, tonul, limbajul și personalitatea comunicării, care ar trebui să fie consistente și să reflecte identitatea și valorile mărcii.
 • Experiența clienților: Experiența clienților reprezintă toate interacțiunile și punctele de contact pe care consumatorii le au cu marca, începând de la primul contact cu produsele sau serviciile sale până la post-vânzare și suportul clienți. O experiență pozitivă și memorabilă poate construi loialitatea clienților și poate contribui la reputația brandului.
 • Emoția și conexiunea: Brandurile pot crea o conexiune emoțională puternică cu publicul lor prin intermediul mesajelor, campaniilor și experiențelor care rezonază cu emoțiile și valorile consumatorilor. O conexiune autentică poate contribui la crearea unei relații de încredere și loialitate cu brandul.
 • Promisiunea brandului: Promisiunea brandului reprezintă angajamentul său față de clienți și promisiunea de a oferi valoare și beneficii semnificative prin produsele sau serviciile sale. Această promisiune ar trebui să fie clară, credibilă și consistentă cu valorile și experiența oferită de brand.

Aceste elemente non-vizuale sunt esențiale pentru construirea unei identități de brand puternice și autentice și pentru crearea unei relații durabile și valoroase cu publicul țintă. Prin integrarea acestor elemente în strategia de branding, o companie poate să-și diferențieze și să-și consolideze poziția pe piață și să creeze o legătură emoțională puternică cu consumatorii săi.


Bijouxtaisie logo
BlueTech new logo
SAVVARIS Insurance logo
Blastex Group Switzerland logo
Interdecor logo
SOLOPROM logo
Summise logo
Hellenic Bookstore logo

Consultanță Brand Manual Brand Strategie Brand Contact

Brandia
 • Media

5 5 2387 Creație și Design de Brand

Business by Design

Brandia
Creator Design
Tyche Creation
DIRO
Afaceria
Infoteca

Design realizat de Brandia® Creație și Design de Brand® Copyright 2024. Toate drepturile rezervate.
Confidențialitate Termeni și Condiții Dreptul de autor Hartă Site
Brandia® Creație și Design de Brand® este marcă înregistrată și se află sub protecţia legislaţiei privind drepturile de proprietate intelectuală.
duminică, 16 iunie 2024