Branding

Brand. Cine ești, cine vrei să fii, cum esti perceput, ce creezi.
Brandingul este o experiență pe care o auzi, o vezi și o simțit.


Servicii Branding pentru o afacere de succes.

Brandingul și un design de brand unic, memorabil, impresionant, te distinge de concurenți. Brandingul clarifica ceea ce oferiți și de ce clienții dvs. vor face cea mai bună alegere, alegând produsele și serviciile companiei dvs.

Comandă


Branding. Creație și Design de Brand.

Branding este un cumul de acțiuni și procese prin care este creată și construită imaginea de brand, identitatea vizuală, audio, tactilă, de gust, miros și modalitățile, stilul de comunicare prin care o afacere, companie, produs ajunge cunoscut de consumatori, dorit de clienții, adorat de publicul țintă și respectat de competitori.

Brand simpatic și de încredere.

Brandingul pentru afaceri este arta de a deveni cognoscibil, simpatic și de încredere. Fiecare afacere mică are un brand - fie accidental sau (cum ne place) intenționat, pentru că totul seamănă foarte mult cu personalitatea noastră, fiecare dintre noi are una, fie că ne place sau nu.

Union Trading house Logo, Siglă, Marcă
redcarp health research Logo, Siglă, Marcă
Newz Generals  Logo, Siglă, Marcă
SAVVARIS Insurance Logo, Siglă, Marcă


Branding. Creație și Design de Brand.


Succesul unui brand.

Succesul unui brand depinde de modul în care este perceput și experimentat de clienți și de cei care-l reprezintă. Ori de câte ori o firmă/companie comunică în mod eficient cu oamenii, fie clienți sau simplii trecători, se creează automat o oportunitate. Oportunitatea de a face o impresie bună.

Primele impresii sunt de multe ori baza pentru atitudinea oamenilor și pentru a crea opinii de lungă durată. Aceste opinii vor influența acțiunile viitoare ale oamenilor, fie clienți, angajați sau simplii trecători.

Protocolar  Logo, Siglă, Marcă
Bergen bva Logo, Siglă, Marcă
Jazzevolution  Logo, Siglă, Marcă
legit ch  Logo, Siglă, Marcă


Branding. Imaginea de Brand

Imaginea de Brand este un nume, logo, simbol sau design care este ușor de identificat ca aparținând companiei sau produsului dvs. Brandingul, imaginea de Brand permite clienților și consumatorilor dvs. să știe la ce să se aștepte de la afacerea, compania, produsul, serviciile dvs.

Un design de brand bine gândit și construit ajută la identificarea rapidă a unui produs și la deosebirea acestuia de alte companii, produse și servicii.

Creație și Design de Brand

Brandingul și un design de brand unic, crește valoarea afacerii respectiv oportunițățile de investiții, oferind companiei avantaj în industrie. Un Brand puternic generează clienți noi și face o impresie pozitivă a companiei, produselor, serviciilor în rândul consumatorilor și clienților.

Branding - Ilustrație

Branding. Creație și Design de Brand.