Logo Design

Logo-ul este reprezentarea afacerii tale și a ceea ce oferi. Un logo bine realizat face diferența între un brand de succes și unul care trece neobservat.


Află cum să obții un logo care să te diferențieze de concurență.

Contact
Hellenic Bookstore logo
TMEMENTOS logo
RIGIMED logo
Contapp logo
HaywardCo logo
Better by Design logo
Town Walk logo
Tested Tasted By logo
creating brighter futures logo
San Marco Medical logo
Quarashi logo
International E S logo

Logo Design

Logo-ul este cel mai puternic și vizibil simbol al mărcii companiei tale și trebuie să reflecte autenticitatea și individualitatea acesteia. Logo-ul este primul lucru pe care îl văd potențialii clienți, o modalitate importantă de a-ți construi brandul.

IconACS Logo Design
Tested Tasted By Logo Design
Useful World Logo Design
Venture Alliances Logo Design
oslo data as Logo Design
SOLOPROM Logo Design
Quarashi Logo Design
Flash Dino Logo Design
Telarana Int Logo Design
Afaceria afaceri investitori parteneri Logo Design
International E S Logo Design
TMEMENTOS Logo Design

Credem că fiecare brand are potențialul să strălucească, iar un logo bine gândit este cheia către acest succes. Cu o abordare creativă și strategică, ne concentrăm asupra fiecărui detaliu pentru a crea logo-uri de impact care să rămână în mintea publicului.
Logo, Siglă, Marcă - Simboluri ale Identității Vizuale. Aceste simboluri reprezintă vizual afacerea ta și transmit vizual mesaje despre valorile, personalitatea și calitatea serviciilor sau produselor oferite.

Înțelegerea subtilităților logo-urilor, simbolurilor, emblemei și mărcilor înregistrate este esențială pentru companiile care navighează în peisajul complex al identității de brand. Fiecare element contribuie la vocabularul vizual care conturează modul în care un brand este perceput pe piață, stimulând recunoașterea, încrederea și diferențierea.

Logo

Un logo este un element vizual, un simbol grafic care reprezintă un brand, o companie, un produs sau o entitate. Logo-urile pot fi sub formă de texte stilizate, simboluri grafice, combinații ale ambelor sau chiar embleme complexe.

Simbol

Un simbol este un element grafic care reprezintă o idee, concept sau entitate. În contextul identității de brand, simbolurile sunt adesea incorporate în logo-uri pentru a transmite o înțelegere mai profundă sau o asociere. Simbolurile pot varia de la forme abstracte la reprezentări iconice care rezonază cu valorile brandului.

Emblemă

O emblemă este un design unic în care numele brandului este integrat în mod complex într-un simbol sau icon. Acesta prezintă adesea o combinație de text și imagini incluse într-o formă distinctivă, creând o identitate vizuală unită și coezivă. Emblemele sunt folosite frecvent de instituții academice, agenții guvernamentale și organizații tradiționale.

Marcă Înregistrată

O marcă înregistrată este un simbol, logo sau nume înregistrat legal care distinge și protejează proprietatea intelectuală a unui brand. Asigură drepturi exclusive de utilizare a acelei mărci în comerț, împiedicând utilizarea neautorizată de către concurenți. Mărcile înregistrate joacă un rol crucial în protejarea identității și reputației unui brand.

Un logo este un element vizual, simbol sau icon, proiectat pentru a reprezenta o afacere, companie, organizație, produs, serviciu etc. Acesta este conceput pentru a crea recunoaștere imediată și pentru a transmite esența și identitatea unui brand într-un mod simplu și memorabil. Logo-ul reprezintă primul punct de contact cu audiența ta. Creează recunoaștere imediată, permițând consumatorilor să asocieze simbolul cu valorile și ofertele mărcii tale.

Un logo eficient este simplu, memorabil, versatil și relevant pentru identitatea și mesajul brandului pe care îl reprezintă.

Prin intermediul unui logo, se încearcă să se comunice rapid și eficient valorile, misiunea și personalitatea unui brand fără a fi nevoie de cuvinte. Un logo bine conceput este esențial pentru crearea unei identități vizuale puternice și pentru facilitarea recunoașterii și memorabilității brandului în rândul publicului țintă.

Individualitatea unui logo

Individualitatea și unicitatea unui logo sunt necesare pentru a evita confuziile pe piață între clienți, furnizori, utilizatori, afiliați și publicul larg. În măsura în care un logo îndeplinește acest obiectiv, poate funcționa ca marcă înregistrată și poate fi folosit pentru identificarea unică a afacerilor, organizațiilor, evenimentelor, produselor sau serviciilor.

 • să fie unic și să nu fie supus confuziilor cu alte logo-uri printre privitori.
 • să reprezinte corespunzător cu brandul/firma/compania/produsul/entitatea.
 • să rămână clar, lizibil, fie că este reprodus în dimensiuni mici sau mari.
 • să fie vizibil și lizibil atât în "full-color", cât și în în două culori (negru și alb), culori spot sau halftone.

Structura unui Logo.

Un logo este compus din mai multe elemente care lucrează împreună pentru a crea o reprezentare distinctivă și memorabilă a unei mărci.

Elementele principale care alcătuiesc un logo includ:

Logo, Siglă Simbol, Pictogramă (Pictorial Mark)

Este componenta vizuală sau simbolică a logo-ului, reprezentând adesea esența sau identitatea unei mărci. Simbolul poate fi o imagine abstractă sau un element grafic care se distinge și rămâne ușor de recunoscut pentru a reprezenta brandul, cum ar fi logo-ul Apple sau Nike Swoosh.

Logo Monogramă, Lettermark

Componenta vizuală a identității de brand folosește inițialele numelor brandului sub formă de siglă stilizată. Exemplu: IBM (The International Business Machines Corporation)

Nume de marcă, Wordmark, Numele Firmei

Acesta este numele propriu-zis al companiei, produsului sau brandului și este prezentat într-un mod stilizat sau cu un anumit font. Logotipul folosește text stilizat pentru a reprezenta numele brandului. Exemple includ Coca-Cola și Google.

Emblemă

Integrează textul brandului într-un simbol sau pictogramă, creând o unitate vizuală distinctă. Exemplu: Harley-Davidson.

Slogan, Lozincă sau Motto

Un text scurt și memorabil care capturează esența sau mesajul cheie al mărcii. Sloganul este facultativ și poate fi utilizat pentru a sublinia valorile sau scopul mărcii.

Combinație (Combination Mark):

Combină atât un element text (numele brandului) cât și un simbol sau o pictogramă. Exemplu: McDonald's. Toate elementele vizuale pot apărea împreună, în funcție de designul specific al brandului. Importanța constă în armonizarea acestor elemente pentru a crea o identitate vizuală coerentă și puternică, care să transmită cu succes mesajul și personalitatea brandului.


Creativitate, Excelență.

Adaptate special pentru firme, afaceri, startup-uri și antreprenori, design-urile noastre de logo sunt o dovadă a creativității și excelenței în design.

Modular Design by Creator Logo Design
galeriareal Logo Design
Quarashi Logo Design
International E S Logo Design
oslo data as Logo Design
Lilis Cozonac Logo Design
ONE Logo Design
Flash Dino Logo Design
Infoteca anunta lumea Logo Design
Tested Tasted By Logo Design
InkBin Design Logo Design
TMEMENTOS Logo Design
JoyFull Logo Design
Temper Logo Design
simplesoft Logo Design
QPES Logo Design


Design de Logo pentru Firme, Afaceri, Startup-uri și Antreprenori.

Crearea unui logo deosebit este un aspect crucial al branding-ului pentru antreprenori. Un logo bine proiectat poate servi ca reprezentare vizuală a unui brand, transmitând valorile, personalitatea și esența acesteia.

Iată câteva caracteristici ale designului de logo:

 1. Simplitate:

  Logo-urile de succes sunt adesea simple și ușor de recunoscut. Ele transmit un mesaj clar fără a fi excesiv de complexe. Un design simplu asigură că logo-ul este memorabil și poate fi reprodus cu ușurință pe diferite platforme.

 2. Memorabilitate:

  Un logo de succes ar trebui să fie memorabil, lăsând o impresie durabilă asupra privitorilor. Fie prin forme unice, utilizarea ingenioasă a spațiului negativ, culori sau alegeri distincte de font, un logo memorabil poate ajuta un brand să se evidențieze în mintea consumatorilor.

 3. Relevanță pentru Afacere:

  Cele mai bune logo-uri sunt cele care reflectă direct natura afacerii pe care o reprezintă. Elementele din logo ar trebui să fie relevante pentru industrie sau sector, ajutând la comunicarea valorilor sau ofertelor proiectului antreprenorial.

 4. Versatilitate:

  Un logo de succes este versatil și poate fi adaptat la diferite medii și aplicații. Ar trebui să arate la fel de bine pe o carte de vizită precum și pe un website sau un panou publicitar. Logo-urile proiectate cu versatilitate în minte sunt scalabile și își mențin integritatea în diferite dimensiuni și formate.

 5. Atemporalitate:

  În timp ce trendurile pot fi influente, cele mai durabile logo-uri au o calitate atemporală. Antreprenorii vizează adesea logo-uri care nu vor deveni rapid demodate, asigurându-se că marca rămâne relevantă ani de acum înainte.

 6. Distinctivitate:

  Un logo de succes plasează brandul înaintea competitorilor. Un logo de succes este distinctiv și unic, iese în evidență și nu se amestecă cu altele din aceeași industrie. Originalitatea ajută la crearea unei identități de brand puternice.

 7. Culori:

  Logo-urile ar trebui să funcționeze bine atât în formate color, cât și în alb-negru. Această adaptabilitate asigură că logo-ul rămâne eficient în diferite contexte și metode de imprimare.

 8. Scalabilitate:

  Un logo deosebit ar trebui să arate bine fie că este pe o carte de vizită mică, fie că este expus pe un banner mare. Atenția acordată scalabilității logo-ului asigură că acesta rămâne clar și lizibil indiferent de dimensiunea sa.

 9. Coerență pe Diverse Platforme Media:

  Fie că este vorba de profile de social media, site-uri web sau semnalizare fizică, un logo deosebit menține coerența pe diverse platforme. Coerența contribuie la consolidarea recunoașterii mărcii.

 10. Impact Instantaneu, Impresie Durabilă!

  Logo-uri instantaneu recunoscute care lasă o impresie durabilă. Descoperă colecția noastră de logo-uri sau colaborează cu designerii noștri pentru o creație personalizată.

 11. Logo-uri Elegante. Design Unic.

  Identitatea vizuală a mărcii tale începe chiar aici! Logo-uri create special pentru tine. Echipa noastră de designeri este pregătită să aducă la viață viziunea ta.
  Ieși în evidență - Comandă un logo unic pentru noul tău brand!


Logo-ul este o reprezentare vizuală a afacerii, iar investirea de timp și resurse în designul său este o investiție în succesul general al brandului.

Indiferent dacă optați pentru servicii profesionale sau utilizați instrumente online, obiectivul este de a crea un logo care rezonază cu publicul țintă și comunică eficient esența afacerii. Amintiți-vă că un logo este doar o componentă a unei strategii de branding mai ample. Logo-ul trebuie să se alinieze cu identitatea generală a brandului și să contribuie la o poveste coerentă și captivantă despre proiectul antreprenorial. Căutarea asistenței profesionale de la designeri grafici sau experți în branding poate fi benefică pentru crearea unui logo de succes.


Întrebări frecvente despre Designul de Logo:

 1. De ce este important un logo realizat corect?

  Un logo conceput corect este esențial pentru a crea o identitate vizuală puternică și memorabilă pentru o companie sau brand. Acesta ajută la transmiterea valorilor și personalității brandului și contribuie la recunoașterea imediată.

 2. Care sunt elementele cheie ale unui logo eficient?

  Un logo eficient trebuie să fie simplu, memorabil, relevant pentru afacere, versatil în diferite medii și dimensiuni, distinctiv față de concurență și să transmită corect esența brandului.

 3. Cum aleg o agenție de design potrivită pentru afacerea mea?

  Alegerea unei agenții de creație și design de brand potrivită implică cercetarea portofoliului său, înțelegerea stilului său de design, comunicarea deschisă și feedback-ul clienților.

 4. Care sunt avantajele utilizării unui serviciu online de design de logo?

  Serviciile online de design de logo oferă acces la o gamă largă de opțiuni și pot furniza design-uri rapide și accesibile. Acestea pot fi o soluție convenabilă pentru antreprenori și companii cu bugete mai mici.

 5. Cum pot să-mi protejez logo-ul?

  Protejarea logo-ului se poate realiza prin înregistrarea acestuia ca marcă înregistrată. Acest pas împiedică terții neautorizați să utilizeze sau să interfereze cu utilizarea logo-ului tău.

 6. De ce este importantă coerența în utilizarea logo-ului meu?

  Coerența în utilizarea logo-ului ajută la consolidarea recunoașterii brandului și la construirea unei identități solide. Asigură-te că logo-ul este folosit în mod consistent pe toate platformele și materialele de marketing.

 7. Ce ar trebui să conțină un brief pentru designul de logo?

  Un brief pentru designul de logo ar trebui să includă informații despre afacere, valorile brandului, publicul țintă, preferințe de culoare, fonturi și orice elemente specifice pe care le dorești în logo.

 8. Care sunt tendințele actuale în designul de logo-uri?

  Tendințele în designul de logo pot varia, dar unele aspecte precum simplitatea, utilizarea spațiului negativ și adaptabilitatea la diferite medii rămân relevante. Este important să urmărești tendințele actuale, dar să te asiguri și că logo-ul rămâne atemporal. :)


Alegerea unui design de logo

Ai diferite opțiuni atunci când alegi un design de logo pentru compania sau afacerea ta. Brandia cel mai mare magazin online de logo-uri din România, îți oferă o gamă vastă de posibilități și de asemenea, un portofoliu care poate servi drept punct de plecare pentru propriul tău logo personalizat și unic.

Selectează și Cumpără un Logo Online

Toate logo-urile sunt create cu grijă ca piese individuale de artă și își propun să exprime spiritul și emoția firmei tale, produsului sau brandului.

Comandă un Design de Logo

Atunci când comanzi un logo pentru firma, afacerea ta, este esențial să iei în considerare elemente care surprind esența brandului tău. Asigură-te că logo-ul se potrivește perfect pe diverse platforme, de la cărți de vizită la media digitală. Un design scalabil, vectorial, garantează adaptabilitatea la diferite dimensiuni fără a compromite calitatea.

Un logo este prima impresie a unui brand, așa că investirea de timp și efort în procesul de design este crucială. Indiferent dacă ești o firmă consolidată sau un antreprenor în devenire, un logo bine proiectat poate da tonul pentru identitatea noului tău brand.

Calitatea a fost întotdeauna cheia succesului, motiv pentru care Brandia utilizează cele mai recente software-uri pentru design și modalități tehnice complet inovatoare pentru a da formă ideilor tale și stilului tău personal.

Cunoaștem importanța unei identități puternice, de aceea scopul nostru este de a oferi clienților un design de logo care să plaseze cu adevărat firma/compania/produsul în domeniul sau zona de expertiză potrivită și să exprime pe deplin stilul și caracteristicile unice ale brandului.IconACS logo
Blastex Group Switzerland logo
Telarana Int logo
QPES logo
SAVVARIS Insurance logo
San Marco Medical logo
EREBUS research logo
Lucky Grill ogo logo
Tested Tasted By logo
Jazzevolution logo
EXPANSION logo
Summise logo
Modular Design by Creator logo
skyone italy airlines logo
Venture Alliances logo
Pay Contactless logo
DIRO director romanesc logo
creating brighter futures logo

Creație și Design Logo, Siglă, Marcă Identitate Vizuală Design Website