Servicii Creație și Design de Brand

Creație și design de brand pentru firme, startapuri, antreprenori, întreprinderi din România.

Logo, Identitate, Etichetă, Ambalaj, Aplicații Mobile, Site-uri Web, Papetarie, Design Grafic, Printabile, Concepte Design.
Brandia® Creație și Design de Brand®

Design - Brandia - Ilustrație

Logo, Siglă, Marcă

Concepte de design unice și exclusive.

Design de logo, siglă, marcă pentru firma, produsul sau afacerea ta.


Portofoliu


Alege un design nou.

Alege design de logo, siglă, marcă, toate imaginate, create și desenate pentru firma, produsul sau afacerea ta. Personalizare gratuită./Licență Exclusivă.


Comandă personalizată logo, siglă, marcă

Comandă un design personalizat de logo, siglă, marcă imaginat, conceput și creat după descrierea trimisă de tine.


Comandă ReDesign de logo, siglă, marcă

Redefinește și reîmprospătează stilul și imaginea de brand. Păstrează valorile, adaugă profesionalism și dă afacerii tale un impuls nou.

Comandă personalizată specială

Proiecte speciale și unice dezvoltate în mod detaliat și confidențial.

Identitate Vizuală: Creație & Design

Creație și Design Identitate Vizuală.

Imagine de brand completă.

Identitatea vizuală este cel mai valoros activ, cea mai puternică comunicare vizuală pe care o are afacerea ta. Conceptul și folosirea unei identități vizuale este mult mai mult decât formatul și utilizarea logo-ului, simbolului companiei, firmei sau produsului. Identitatea vizuală este un sistem complet, o structură de comunicare și prezentare a informațiilor în mod logic, clar, distinctiv.

Identitate Vizuală: Grafică de Brand

Design personalizat pentru un brand identificabil după simple elemente grafice, imaginate, concepute și dezvoltate unic pentru identitatea vizuală.

Dezvoltarea elementelor grafice, a valorilor și standardelor de brand.

Identitate Vizuală: Manual de Identitate

Detaliază și explică identitatea vizuală a brandului. Îți descrie design-ul, elementele componente și îți arată cum să folosești arhitectura brandului.

Cel mai important set de valori și standarde pentru brand.

Design Grafic Aplicații Mobile

Design pentru Software și Aplicații Mobile

Design intens dar simplu, fabulos dar clar, fantastic dar vizibil, nemaivăzut dar totuși atât de familiar. Aplicația mobilă trebuie să arate așa cum trebuie să arate.

Design pentru Dispozitive Mobile

Design pentru icon-uri și imagini de fundal create pentru telefoane și tablete. Pornește aplicația apăsând pe un icon neobișnuit de atrăgător și impresionează-i pe toți cu o imagine de fundal dedicată brand-ului tău.

Design UI

Crearea designului de interfață cu utilizatorul, clar, intuitiv, eficient și implementarea elementelor vizuale ale brandului. Crearea de elemente de design, grafică interactivă, prototipuri și adaptarea acestora la toate dimensiunile de ecran ale dispozitivelor.

Design UX

Elemente precise privind experiența în utilizare. Arhitectura de informații și interacțiune, cercetarea utilizatorului. Optimizarea cu elemente logice, plăcute, auto-explicative și ușor de utilizat. Menținerea coerenței întregului sistem.

Design Website

Modern. Clar. Inovativ.
Gata de Funcționare Online.Prezența la nivel mondial pentru brand-ul dumneavoastă.
Site-uri web cu design complet adaptabil pentru toate echipamentele desktop si dispozitivele mobile.


Desktop


Tablete


Mobile


HTML5/CSS3

Alege un website template modern, clar, inovativ pentru firma, produsul sau afacerea ta.


Comandă design personalizat website

Comandă un design personalizat website, imaginat, conceput și creat conform descrierii trimise de tine. Design complet adaptabilă(responsive)

Design Email

Design de email, imagine de brand profesionistă pentru corespondența electronică în relația cu toți utilizatorii online, parteneri și clienți.

Design Social Media

Design coperte (cover) Social Media personalizate cu logo-ul, culorile, stilul de brand al companiei. Design coperte pentru Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, YouTube,

Design Reclame Online

Design reclame pentru publicitate online, stil Flipboard pentru iPhone, iPad, Android. Bannere web pentru campania dvs. de publicitate online.

Design Digital

Documente digitale pentru prezentări uimitoare. Sunt create dedicat pentru calculatoare, proiectoare și dispozitive mobile. Deasemenea, arată extraordinar și imprimate.

Design Etichetă

Design Etichetă

Design de etichetă creat respectând coordonatele imaginii de brand și finisat pentru a informa într-un mod clar și vizibil despre toate avantajele și caracteristicile produsului. Comandă un design de etichetă inovativ, care adaugă valoare imaginii de brand, explică și informează prin design.

Design Ambalaj

Design Ambalaj

Design de ambalaj conceput să uimească consumatorul printr-o imagine clară, distinctivă și creat pentru a induce dorința de cumpărare. Comandă un design de ambalaj care adaugă valoare produsului, îl scoate în evidență la raft și pur și simplu îl vinde.

Design Infografice

Design infografice

Ușor de utilizat, cu design unic, integrat cu grafice, pictograme standardizate și hărți stilizate, infograficele comunică rapid și clar, grafice, modele și tendințe. Folosiți infografice pentru a informa clienții și consumatorii despre portofoliul dumneavoastră de servicii, produse sau pentru a transmite știri și evenimente curente.

Design Papetărie

Impresionează partenerii de afaceri și clienții. Design de papetărie care scoate în evidență toate elementele grafice ale brand-ului. Elaborate digital pentru a fi prietenoase cu mediul. Crează sau modifică documente și imprimă-le atunci când ai nevoie, exact cât ai nevoie.

Design Reclame Tipărite

Design reclame pentru publicitatea tipărită. Promovare, reclame, oferte de dimensiuni diferite pentru campania dvs. de publicitate.

Design Reviste/Cărți

Design copertă și stil design layout conținut pentru reviste, ziare, publicații și cărți, online sau tipărite.

Ceva Admirabil ?

Proiecte speciale ?