Ghid Design

Ghid de design grafic pentru designeri, creativi, antreprenori și entuziaști. Descoperiți cele mai bune programe software, aplicații mobile sau aplicații web. Plătite sau gratuite.


Useful Software Grafică Vectorială for designers and creatives.

Software Grafică Vectorială

Lucrați ca un profesionist cu software stabil și prietenos.


Software Grafică Vectorială Plătit

Adobe Illustrator (Mac, Win)

Adobe Illustrator este software-ul profesional considerat un standard pentru editarea grafică în format vectorial. Vă permite să creați logo-uri, sigle, desene și ilustrații pentru print, web, video și mobil.

Affinity Designer (Mac, Win)

Affinity Designer - software de editare grafică în format vectorial, rapid, omogen și precis.

Graphic (Mac)

Graphic software de editare grafică pentru design și ilustrații. Creați ilustrații tehnice detaliate sau desene artistice impresionante. Autodesk Graphic Ghidul Utilizatorului - Mac

Corel Draw (Win)

Corel Draw este un software de editare grafică în format vectorial folosit în designul grafic. Capabil de interoperare limitată cu formatele de fișiere grafice din Adobe Illustrator.

Sketch (Mac)

Sketch este un software de editare grafică cu un set de instrumente de design concepute pentru a vă ajuta să creați grafică în format vectorial mai ales pentru aplicații web și aplicații mobile.

Software Grafică Vectorială Gratuit

Inkscape (Mac, Win, Linux) Gratuit

Inkscape este un software de editare grafică pentru Windows, Mac OS X și Linux. Este gratuit și open source.

Gravit Designer (Mac, Win, Linux, Chrome OS, Browser) Gratuit

Gravit Designer este o aplicație online gratuită pentru design și editare vectorială. Editați vectorial, online, direct în browser: Gravit Designer Online

Vectr (Mac, Win, Linux, Chrome OS, Browser) Gratuit

Vectr este un software de editare grafică gratuit, folosit pentru a crea grafică vectorială ușor și intuitiv. Este un instrument simplu și puternic pentru web și platforme desktop.

Aplicații Mobile Editare Grafică Vectorială


Graphic (iOS)

Graphic pentru iPad și iPad Pro. Este o aplicație profesională de editare grafică în format vectorial. Aplicația poate fi folosită pentru desen, schițe sau ilustrații cu creionul sensibil la presiune Apple. Sincronizează în iCloud, fișierele grafice cu aplicația desktop. Exportă și salvează fișierele grafice în formate universale. Autodesk Graphic Ghid Utilizator - iPad

Draw (iOS, Android)

Draw - aplicația Adobe de editare grafică în format vectorial. Sincronizați fișierele cu aplicațiile Adobe CC desktop și mobile.

Paper by FiftyThree (iOS)

Paper by FiftyThree - aplicație de editare grafică în format vectorial. O modalitate simplă și ușoară de a crea pe iPad și iPhone.
Software Grafică Raster pentru designeri și creativi.

Software Grafică Raster

Creați, editați imagini și fotografii.


Software Grafică Raster Plătit

Adobe Photoshop (Mac, Win)

Adobe Photoshop este software-ul profesional considerat un standard pentru editarea grafică raster. Creați și editați fotografii, ilustrații și lucrări 3D. Proiectați site-uri web și aplicații mobile.

Affinity Photo (Mac, Win)

Affinity Photo este un software de editare grafică raster, rapid, prietenos și precis.

Corel Painter (Mac, Win)

Corel Painter este un software de editare grafică raster, asemănător Photoshop.

Software Grafică Raster Gratuit

Sketchbook (Mac, Win)

Sketchbook . Te îndrăgostești de desen și de editarea grafică raster. Unelte profesionale, interfață frumoasă, o experiență minunată pentru desen. Disponibil pentru toate dispozitivele dvs.

Gimp (Mac, Win, Linux) Gratuit

Gimp este un software de editare grafică raster care oferă instrumente sofisticate pentru a vă face treaba. Vă puteți spori productivitatea cu GIMP datorită mai multor opțiuni de personalizare și pluginuri.

Befunky (Mac, Win, Linux, Chrome OS, Browser) Gratuit

Befunky Editor foto online. Orice vreți să faceți pentru o fotografie, faceți cu BeFunky. Vă puteți juca cu sute de efecte foto uimitoare pe care nu le puteți găsi nicăieri, cum ar fi celebrul Cartoonizer®, pictura în ulei și efecte de artă pop.

Photopea (Edit files online, Browser) Gratuit

Photopea - Editor foto online. Acceptă formatele PSD, XCF și Sketch. (Adobe Photoshop, Gimp și Sketch App). Creați o imagine nouă sau deschideți fișierele existente de pe computer. Salvați fișierele direct în PSD (Fișier - Salvare ca PSD) sau ca JPG / PNG / SVG (File - Export).

Aplicații Mobile Editare Grafică Raster


Sketchbook (iOS, Android)

Sketchbook aplicație de editare grafică raster, disponibilă pe toate dispozitivele mobile. Vă puteți bucura de aceeași experiență pe toate telefoanele și tabletele compatibile.

Affinity Photo (iOS)

Affinity Photo aplicație de editare grafică raster dezvoltată fără compromisuri, Affinity Photo pentru iPad este un instrument de editare a fotografiilor cu adevărat profesionist.

Photoshop Mix

Photoshop Mix - aplicație de editare grafică raster Adobe. Editați, tăiați, combinați și creați imagini uimitoare. Oriunde.
Software și Aplicații Folositoare pentru deigneri și creativi.

Software și Aplicații Folositoare

Editați text și cod sursă


Brackets (Mac, Win) Gratuit

Brackets Cu ajutorul instrumentelor vizuale concentrate și a suportului preprocesorului, Brackets este un editor de text modern care face editarea ușoară direct în browser. Este creat de la început pentru designeri web și pentru dezvoltatorii din front-end.

Atom (Mac) Gratuit

Atom este un editor de text, modern, accesibil, dar și hackble la bază - un instrument pe care îl puteți personaliza pentru a face orice, dar de asemenea, îl utilizați productiv fără a atinge vreodată un fișier de config.

Notepad++ (Win) Gratuit

Notepad++ este gratuit, editează text și cod sursă. Înlocuiește Notepad. Acceptă instalare și editare în mai multe limbi. În mediul MS Windows, utilizarea sa este guvernată de licența GPL.

Pentru a arhiva / dezarhiva fișierele de proiect pentru dvs. sau clienții dvs.


Double Commander (Mac, Win, Linux) Gratuit

Double Commander Arhivele sunt tratate ca subdirectoare. Puteți copia cu ușurință fișiere în și din arhive. Tipuri de arhive acceptate: ZIP, TAR GZ, TGZ, LZMA și, de asemenea, BZ2, RPM, CPIO, DEB, RAR.

muCommander (Mac) Gratuit

muCommander Mac este un manager de fișiere, cross-platform, cu o interfață simplă, cu două panouri.

Stocare Fișiere în Cloud / Cloud Storage / Transfer de Fișiere


Google Drive Gratuit & Plătit

Google Drive Obțineți acces la fișiere oriunde, prin stocarea securizată în cloud și copierea de rezervă a fișierelor pentru fotografiile, videoclipurile, fișierele și multe altele. Partajați fișiere cu partenerii de afaceri sau clienții dvs.

Amazon Drive Gratuit & Plătit

Amazon Drive Utilizați Amazon Drive pentru a crea copii de rezervă, proteja și partaja fotografii, videoclipuri și fișiere de pe orice dispozitiv. Amazon de securitate de clasă mondială și vă păstrează datele în siguranță.

Dropbox Gratuit & Plătit

Dropbox - o soluție de stocare și partajare de fișiere în cloud în care administratorii IT au încredere.

Box Gratuit & Plătit

Box schimbă modul în care gestionați și partajați conținut de fișiere în întreaga companie. De la stocare și partajare simplă a fișierelor până la construirea de aplicații personalizate pentru compania dvs.

We transfer Gratuit & Plătit

We transfer este cel mai simplu mod de a trimite fișierele dvs. în întreaga lume.

Compatibilitate Fișiere Vectoriale cu Software Grafică Vectorială

Fișierele grafice vectoriale: .ai / .eps / .pdf / .svg / .psd / pot fi editate cu un Software de Grafică Vectorială adecvat.

Vector Graphic Software (OS) / Tip Fișier .ai .eps .pdf .svg .psd
Software Grafică Vectorială Plătit
Adobe Illustrator (Mac, Win)
Affinity Designer (Mac, Win)
Graphic (Mac)
Corel Draw (Win)
Sketch (Mac)
Software Grafică Vectorială Gratuit
Inkscape (Mac, Win, Linux)
Gravit Designer (Mac, Win, Linux, Chrome OS, Browser)
Vectr (Mac, Win, Linux, Chrome OS, Browser)

Sfaturi și Trucuri


Cum să Vezi fișiere .ai fără Adobe Illustrator

Pe un Mac, puteți vizualiza fișierele .ai în Apple Preview, fără modificări.

Puteți încărca fișierele .ai pe Google Drive și le puteți vedea acolo.

Trebuie doar să modificați extensia de fișier din .ai în .pdf (Redenumiți [numefișier] .ai în [numefișier] .pdf). Fișierul .pdf poate fi apoi deschis cu orice vizualizator .pdf gratuit, cum ar fi Adobe Reader.

Fișierele .pdf pot fi vizualizate și editate cu programe Software Grafică Vectorială ( free or paid )


Cum să Deschizi fișiere .ai fără Adobe Illustrator

Dacă fișierele .ai sunt salvate ca implicite cu compatibilitate .pdf, le puteți trata ca fișiere .pdf. Trebuie doar să modificați extensia de fișier din .ai în .pdf (Redenumiți [numefișier] .ai în [numefișier] .pdf). Fișierele .pdf pot fi vizualizate și editate cu programe Software Grafică Vectorială ( gratuite sau plătite ).

De asemenea, încercați să modificați extensia de fișier din .ai în .eps. Pe un Mac, Apple Preview poate converti fișiere .eps în .pdf

De asemenea, puteți deschide fișierele .ai în:
Adobe Illustrator, Graphic, Affinity Designer, Inkscape, Corel Draw.

Setări și preferințe utile pentru designeri și creativi.

Conversie online a extensiei pentru fișiere

CloudConvert

CloudConvert Gratuit
Transformați orice în orice - sunt acceptate pentru a fi transformate mai mult de 200 de formate diferite de fișiere grafice, vectoriale, audio, video, documente, ebook, arhive, imagini, foi de calcul, etc.

Convertio

Convertio Gratuit
Instrument pentru a converti fișiere online. Sunt acceptate peste 283 de formate diferite de documente, imagini, foi de calcul, ebook, arhive, audio și video.

Scripturi pentru Adobe Illustrator


Scripturi pentru Adobe Illustrator (JavaScript) Gratuit Scripturi pentru Adobe Illustrator realizate de Hiroyuki Sato.

Setari Utile / Preferințe Utile


Șterge Preferințele în Illustrator

 1. Închideți Illustrator
 2. Apăsați și țineți apăsat Alt + Control + Shift (Windows) sau Option + Command + Shift (Mac OS) când porniți Illustrator. Setările dvs. curente sunt șterse.
 3. Ștergeți sau redenumiți fișierul AIPrefs (Windows) sau fișierul Prefs Adobe Illustrator în (Mac OS). Fișierele de preferințe noi sunt create următoarea dată când porniți Illustrator.

Șterge Preferințele în Photoshop

 1. Închideți Photoshop
 2. Apăsați și țineți apăsat Shift + Ctrl + Alt (Win) sau Shift + Command + Option (Mac) când porniți Photoshop. Setările dvs. curente sunt șterse.
 3. Va fi afișa un mesaj care vă întreabă dacă doriți să ștergeți fișierul Setări Adobe Photoshop. Acesta este fișierul Preferințe. Alegeți Da.

Redimensionați multiple imagini în Photoshop (Batch)

Creați o nouă acțiune personalizată
Apăsați butonul de înregistrare / redare a acțiunii.
 1. File > Deschideți o imagine.
 2. Redimensionați imaginea, "canvas" sau tăiați la dimensiunea dorită.
 3. Salvați.
 4. Închideți image.
 5. Apăsați butonul Stop în panoul Acțiuni.
Puteți acum să procesați imagini cu ajutorul acțiunii dvs. personalizate, accesând File > Automate > Batch.
Selectați folderul cu imagini și numele acțiunii. Toate imaginile sunt redimensionate.
Ideas and inspirations for designers and creatives.

Idei / Inspirație

Idei? Da, mulțumesc! Gratuit

În loc să copiați, inspirați-vă. Imaginația este principala caracteristică pentru toți cei care lucrează în acest domeniu.


Idei, Stil Design, Inspirație

Idei, Stil Design, Inspirație Idei creative, inspirație pentru Design de Logo, Identitate de Brand, Design Papetărie și Website Design. Simboluri, logotipuri, slogane, culori.

Pinterest

Pinterest este un serviciu de partajare și publicare a fotografiilor, care permite utilizatorilor să "fixeze" imaginile pe care le doresc sau să încarce propriile recomandări. Descoperiți desene, branduri, idei pentru acasă, inspirația stilului de design și alte idei de încercat.

Behance

Behance - Afișează cele mai recente lucrări din portofolii online de top ale profesioniștilor creativi din întreaga industrie.

Dribbble

Dribbble - Arătați și spuneți la ce lucrați. Dribbble este o comunitate de designeri care împărtășesc lucrări și proiecte de design.

Designspiration

Designspiration este un website de descoperire a artei, designului, arhitecturii, fotografiei și inspirației web.

Really Good Emails

Really Good Emails - Cele mai bune design-uri de e-mail din Univers.

Trade Marks & Symbols

Trade Marks & Symbols - Desene alfabetice. Volumul 1.

Taschen

Taschen - Editură de cărți despre artă, arhitectură, design și fotografie.
Imagini Modele Machete Fotografii pentru designeri și creativi.

Imagini / Machete / Fotografii

Fotografii premium și clipuri video de înaltă calitate. Gratuit


Pixabay

Pixabay - Fotografii, ilustrații și grafică vectorială de înaltă calitate. Gratuit pentru uz comercial. Nu este necesară menționarea autorilor.

Pexels

Pexels - Fotografii gratuite pe care le puteți utiliza peste tot. Gratuit pentru uz comercial. Nu este necesară menționarea autorilor.

Template maker

Template maker - este o resursă pentru artiștii DIY(Fă-o singur), designeri de grafică și tuturor celor cărora le place designul pe hârtie sau pe cutii/pachete de produse. Acesta conține un număr mare de șabloane pentru cutii cadou și tot mai multe alte lucruri interesante care pot fi făcute din hârtie. Șabloanele sunt toate dinamice: puteți personaliza aproape toate dimensiunile. Toate șabloanele sunt gratuite, nu este necesară menționarea autorilor.

Vectorstock

Vectorstock - Ilustrații, fotografii comerciale, poze, grafică, clip art și imagini pentru care nu este necesară menționarea autorilor.

Freepik

Freepik - Resursele grafice de care aveți nevoie pentru proiectele dvs. Gratuit: fișiere vectoriale, PSD-uri, fotografii și icon-uri gratuite.

Vecteezy

Vecteezy este o colecție de artă vectorială gratuită, grafică vectorială, fundaluri vectoriale de fundal, siluete și multe altele!

Subtle patterns

Subtle patterns - Modele / Machete gratuite de înaltă calitate pentru următorul dvs. proiect web.
Fonturi pentru designeri și creativi.

Fonturi / Tipografie

Cele mai bune fonturi pentru proiectul dvs. Gratuit


Fonturi Brandia

Fonturi Brandia - Am pregătit o colecție de fonturi din care puteți alege orice stil de font care să se potrivească cel mai bine cu designul dvs.

Fontsquirrel

Fontsquirrel Fonturi gratuite de calitate pentru lucrul comercial.

Dafont

Dafont Fonturi gratuite. Căutați după lista alfabetică, după stil, după autor sau după popularitate.

Google Fonts

Google Fonts Un website mai frumos și rapid cu ajutorul font-urilor dedicate Google. Aduceți personalitate și performanță pentru branduri, desene, site-uri web și produse.

Fontsup

Fontsup Descărcați fonturi gratuite, fonturi truetype, fonturi Windows și fonturi Mac.
Gândire în Design pentru designeri și creativi.

Gândire în Design

Creați ca un profesionist.

 1. Eliberați-vă mintea. Relaxați-vă și gândiți-vă.
 2. Gândiți-vă clar și logic la rezultatele finale.
 3. Țineți cont de rezultatele finale.
 4. Primul pas, execuție, rezultatele finale.
 5. Problemă și soluție. Gândește în sens invers.
 6. Fii organizat. Fii clar. Fii specific. Fii îndrăzneț.
 7. Creați un spațiu de lucru ordonat.
 8. Alegeți o ierarhie simplă pentru toate elementele proiectului.
 9. Alegeți un singur punct de focus.
 10. Pentru mai multe elemente vizuale, folosiți principiile Gestalt:
  Similaritate, Continuitate, Închidere, Proximitate, Figură/Sol, Simetrie și Ordine.
 11. Alegeți culorile cu armonie.
 12. Alegeți fonturile cu gust și stil.
 13. Fii fericit. Fii tu.
 14. Să trecem la treabă!

Gândiți și scrieți ideile și conceptele cu un creion și o hârtie.

 • Luați notițe, scrieți acțiuni și detalii.
 • Pro și contra.
 • Pași pentru realizare.

Moleskine

Moleskine - caiete de notițe, notebook-uri, calendare, cronometre, cărți de exerciții, pungi, pixuri, creioane și accesorii. Design unic.

Field Notes

Field Notes este o colecție de caiete de notițe, notebook-uri de buzunar, calendare și diverse accesorii de birou, cu un design inteligent.

Notițe Online


Keep Google

Keep Google - Notați ce gândiți. Când și unde aveți nevoie. Adăugați note, liste, fotografii și fișiere audio pe care să le păstrați.
Ghid culori pentru designeri și creativi.

Culori în Design

Culori Brandia

Culori Brandia - culori selectate din cea mai sensibilă nuanță găsită la răsăritul soarelui până la cele mai întunecate culori găsite în punctul cel mai adânc al oceanului. Selectați culoarea preferată.

rgb.to

rgb.to - Convertiți culoarea HEX la formatele RGB, Pantone, RAL, HSL și HSB. Face conversia în format JSON și generarea schemelor de culori pentru designul dvs.

Coolors

Coolors - generați combinații de culori perfecte pentru desenele dvs.

Colordot by hailpixel

Colordot by hailpixel - Selectorul de culori. Simplu pentru toată lumea.

Flatuicolorpicker

Flatuicolorpicker este un proiect web care vă oferă culorile perfecte pentru modelele "Flat".

Material Palette

Material Palette - Alegeți culorile preferate și obțineți paleta de culori în design.

Brand Colors

Brand Colors - Cea mai mare colecție de valorii pentru coduri de culoare pentru branduri oficiale. Include coduri de culori pentru 500 de mărci și branduri, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram și multe altele.

Picular

Picular - este un generator de culori care utilizează culori din căutarea de imagini Google. Dacă ai nevoie de codul de culoare hex pentru galbenul unei banane, acesta este instrumentul pentru tine.

Colorbox

Colorbox - este un instrument tip webapp care produce seturi complete de culori.

Proporții în Design

—————————————————
phi Φ , φ = 1,618 :: M,DCXVIII
1.6180339887
—————————————————

Modular Scale

Modular Scale Calculați, vizualizați și aflați despre scalele modulare. Acest calculator face un set de numere numite scară modulară, pe care o folosiți ca o riglă.

Calculator Soup

Calculator Soup - Calculator pentru "raportul de aur" unde (A+B):A=A:B. Calculează valorile pentru "raportul de aur", "phi" sau "media de aur". De asemenea, funcționează ca un generator pentru "raportul de aur" unde A/B=phi=1.6180.

Dimensiuni Ecrane Digitale - Standarde 16:9 - RGB

 • 8192 x 4608 = 8K Full UHD
  ( 37,748,736 pixels )
 • 7680 × 4320 = 8K UHD
  ( 33,177,600 pixels )
 • 5120 x 2880 = 5K
  [ Retina 27” iMac ]
  ( 14,745,600 pixels )
 • 4096 x 2304 = 4K Full UHD
  [ Retina 21.5” iMac ]
  ( 9,437,184 pixels )
 • 3840 × 2160 = 4K UHD
  Ultra High Definition
  ( 8,294,400 pixels )
 • 2560 x 1440 = 2.5K
  [ 27” iMac ]
  ( 3,686,400 pixels )
 • 1920 x 1080 = HD
  Full High Definition
  ( 2,073,600 pixels )
 • 1600 x 900
 • 1440 x 810
 • 1280 x 720
 • 1024 x 576 = Pal/Secam
  16:9 Standard
  ( 589,824 pixels )
 • 960 x 540
 • 800 x 450
 • 640 x 360
 • 480 x 270
 • 320 x 180
 • 160 x 90
 • 80 x 45

Dimensiuni pentru hârtie - ISO/ANSI/Arch - Standarde - CMYK

 • inch ( US ) Sistemul de Măsurare Imperial
 • cm ( EU ) Sistemul de Măsurare Metric
 • Dimensiuni internaționale pentru hârtie = ISO
  ( World Standard )
  Format = A series / B series / C series
 • A4 = 210 × 297mm ; 8.3 × 11.7inch
 • A3 = 297 × 420mm ; 11.7 × 16.5inch
 • Dimensiuni pentru hârtie din America de Nord = ANSI
  ANSI - Dimensiuni standardizate pentru hârtie în America de Nord
  ANSI/ASME Y14.1 (American)
 • Letter = 8.5 × 11inch ; 216 × 279mm ;
 • Legal = 8.5 × 14inch ; 216 × 356mm ;
 • Dimensiuni hârtie pentru proiecte de arhitectură = Arch A - E3
  Patente și Brevete
 • Arch A = 9 x 12 inch ; 229 × 305mm ;
Spațiul liber în Design

Spațiul liber în Design

Nu există un design urât, ci doar proporții și spații libere perfecte.

Măsurare și Analiza de Marketing, Testarea Aplicațiilor și Website-urilor

Măsurare și Analiza de Marketing, Testarea Aplicațiilor și Website-urilor

Rezultate vizibile pentru toate site-urile, aplicațiile și canalele offline.

Analiză de marketing pentru afaceri de toate dimensiunile, pentru a înțelege mai bine clienții dvs.


Statcounter Free and Paid

Statcounter este un serviciu de analiză web simplu, în timp real, care vă ajută să urmăriți, să analizați și să înțelegeți vizitatorii, astfel încât să puteți lua decizii bune pentru a deveni mai de succes pe internet.

Google Analytics Gratuit

Google Analytics oferă instrumente de analiză gratuite și profesionale pentru a măsura datele website-urilor, aplicaților digitale pentru a obține informații despre clienți. Google Analytics vă permite să măsurați rentabilitatea investiției în rețeaua de publicitate, precum și să urmăriți site-urile și rețele sociale.

Google Search Console Gratuit

Google Search Console Utilizați Search Console pentru a monitoriza datele privind rezultatele căutării Google pentru website-urile dvs.

Forms. Creați și analizați sondaje.


Google Forms Gratuit

Google Forms - Creați un sondaj singur sau împreună cu alți parteneri, în același timp. Alegeți dintr-o varietate de teme gata făcute sau creați-vă propriile teme. Analizați rezultatele în Formulare Google. Este gratuit. De la Google.

Testează Aplicațiile și Site-urile Web


PageSpeed Insights Gratuit

PageSpeed Insights - Analizați performanța site-ului dvs. Cu PageSpeed Insights puteți identifica modalități de a face site-ul dvs. mai rapid și mai prietenos cu utilizatorii.

GTmetrix Gratuit

GTmetrix - Analizați viteza site-ului dvs. și faceți-l mai să se încarce mai repede. GTmetrix vă oferă o perspectivă asupra nivelului de încărcare a site-ului dvs. și oferă recomandări cu privire la modul de optimizare a acestuia.

Testați viteza site-ului pe dispozitivele mobile Gratuit

Testați viteza de încărcare a site-ului pe dispozitivele mobile - Efectuați un test de viteză pentru site-ul mobil cu ajutorul instrumentului Test My Site. Primiți recomandări pentru îmbunătățirea performanței site-ului pe toate dispozitivele.

Resizer Gratuit

Resizer - Un vizualizator interactiv care îi ajută pe designeri să testeze designul web creat pe desktop, mobil și tablete.

Who is


Who.is Gratuit

Who.is - Găsiți informații despre orice nume de domeniu sau site web. Bază de date vastă a informațiilor despre cine, DNS, nume de domenii, servere de nume, IP-uri și instrumente pentru căutarea și monitorizarea numelor de domenii.
Diverse lucruri folositoare pentru designeri și creativi.

Diverse

tawk.to Gratuit

tawk.to - aplicație gratuită de mesagerie care vă permite să monitorizați și să discutați cu vizitatorii pe site-ul dvs. web sau pe o pagină personalizabilă gratuită.

Copyscape Gratuit

Copyscape - Căutați copii ale paginii site-ului dvs. pe web.

Hemingway app Gratuit

Hemingway app - face textul scris de dvs. îndrăzneț și clar.

Docracy Gratuit

Docracy - Documente juridice de încredere și gratuite, furnizate de oameni ca dvs. Diverse documente juridice disponibile gratuit pentru toată lumea.
Designeri și Creativi. Relaxați-vă, Calmați-vă, Creați.

Relaxați-vă, Calmați-vă, Creați

Relaxați-vă


Calm

Calm - Relaxați-vă cu Calm, o aplicație simplă pentru meditație care aduce claritate și liniște în viața voastră.

Nu face nimic pentru 2 minute

Nu face nimic pentru 2 minute - N-am făcut nimic 2 minute. Poți și tu?

Felicitări.


Sfaturi și lucruri utile.