Brandia

Creație și Design de Brand ®

Când se folosește simbolul © (Copyright)?

Pentru un Logo, ™ ( Trademark ) și ® ( Marcă Înregistrată ) sunt simboluri folosite pentru a indica statutul de marcă înregistrată, însă există diferențe între ele:

™ ( Trademark ): Acest simbol se folosește pentru a indica faptul că un brand sau un logo este considerat o marcă comercială, dar nu este încă înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci ( OSIM ). Folosirea simbolului ™ este un mod de a informa publicul că deții drepturi asupra acelui brand sau logo și că îl utilizezi în scopuri comerciale.

® ( Marcă Înregistrată ): Acest simbol se folosește pentru a indica faptul că un brand sau un logo este înregistrat oficial la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci ( OSIM ) și este protejat prin lege. Poți folosi simbolul ® doar după ce marca ta a fost înregistrată și a primit aprobarea oficială.

În concluzie, folosești TM pentru a indica că un brand sau un logo este considerat o marcă comercială, dar nu este încă înregistrat oficial, iar folosești ® după ce marca ta a fost înregistrată și a primit aprobarea oficială.


QPES  logo
Bijouxtaisie  logo
SUNO com  logo
Pay Contactless  logo
Telarana Int  logo
bluegate canada logo
Chic cafe  logo
Tested Tasted By  logo

Contact
Brandia
  • Media

5 5 2387 Creație și Design de Brand

Business by Design

Brandia
Creator Design
Tyche Creation
DIRO
Afaceria
Infoteca

Design realizat de Brandia® Creație și Design de Brand® Copyright 2024. Toate drepturile rezervate.
Confidențialitate Termeni și Condiții Dreptul de autor Hartă Site
Brandia® Creație și Design de Brand® este marcă înregistrată și se află sub protecţia legislaţiei privind drepturile de proprietate intelectuală.
duminică, 16 iunie 2024