Parteneriat, afaceri de success

Dezvoltam împreună cu voi,
parteneriate și afaceri de success.

Seriozitate și Profesionalism.

Acestea sunt condiții obligatorii pentru a începe un parteneriat.
Dacă nu întrunești acestea, te rugăm să nu ne contactezi.Te rugăm să alegi un domeniu de activitate.

Suntem bucuroși să te avem partener și să schimbăm împreună imaginea de brand pentru afaceri din România.


Parteneriat cu Firme Producție Publicitară

Parteneriat producție publicitară

Firmă de producție publicitară. Te vei ocupa de producția, execuția și implementarea materialelor print, signage sau altele, pentru clienții noștri. Î-ți vei mării profitul și vei ține sub control cheltuielile pentru că vei lucra în zona ta geografică.

Încheiem parteneriate cu firme în orașele: București, Brașov, Craiova, Sibiu, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Satu Mare, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Piatra Neamț, Iași, Constanța

Pentru o colaborare cursiv funcțională, este obligatoriu să ai implementat deja în sistemul tău de lucru programe software Adobe și standarde Pantone.

Dacă cerintele punctate mai sus, fac parte din conceptul de bază pe care ți-ai construit afacerea, te rugăm să ne scrii un email cu detalii despre afacerea ta și să incluzi și câteva imagini/poze de portofoliu în care să ne prezinți lucrări de producție realizate de firma ta.

Email direct: Răspuns sau Contact Mulțumin !

Parteneriat cu Firme Software Dezvoltatoare Aplicații iOS și Android

Parteneriat producție publicitară

Firmă IT software dezvoltator aplicații iOS și Android. Te vei ocupa de implementarea designului creat de noi în aplicația iOS și/sau Android dezvoltată de tine, pentru clienții noștri.

Oriunde în România.

Te rugăm să ne scrii un email cu detalii despre afacerea ta și să incluzi și câteva exemple de aplicații iOS și/sau Android dezvoltate de firma ta.

Email direct: Răspuns sau Contact Mulțumin !