ReBranding

O nouă perspectivă pentru afacerea ta.
Un ReBranding poate fi o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta imaginea de brand și de a-ți atrage noi clienți.


Află cum să îți refaci imaginea de brand
și să obții rezultatele dorite.

Contact

ReBranding

ReBrandingul este un proces strategic de marketing întreprins de afaceri sau organizații pentru a redefini, revigora sau transforma identitatea lor de brand. Această inițiativă cuprinzătoare implică modificarea diferitelor elemente care contribuie la imaginea generală a brandului, cum ar fi numele, logo-ul, estetica vizuală, mesajele și poziționarea. Scopul principal al rebrandării este de a crea o percepție proaspătă și captivantă a brandului, care rezonază cu nevoile în continuă evoluție ale publicului țintă, se adaptează la schimbările de pe piață sau abordează provocările cu care se confruntă afacerea.

Afecerea dumneavoastră este unică, iar strategia dumneavoastră de ReBranding ar trebui să fie la fel. Abordarea noastră este profund colaborativă, explorând nucleul identității, valorilor și aspirațiilor brandului dumneavoastră. Fie că sunteți o afacere nouă în căutare de o identitate proaspătă sau o afacere stabilă ce vizează o repoziționare strategică, soluțiile noastre personalizate se adaptează nevoilor dumneavoastră specifice, asigurându-se că transformarea brandului dumneavoastră se aliniază perfect cu obiectivele dumneavoastră.

creating brighter futures Logo, Siglă, Marcă
PELEUS Logo, Siglă, Marcă
IntelBuild Limited Logo, Siglă, Marcă
DIRO director romanesc Logo, Siglă, Marcă
FerryHeijnen nl Logo, Siglă, Marcă
bluegate canada Logo, Siglă, Marcă
kanal 12 Logo, Siglă, Marcă
Town Walk Logo, Siglă, Marcă


Cum să îți refaci imaginea de Brand.

Realizarea unui rebranding presupune o abordare strategică pentru a comunica o nouă poveste a brandului, a valorilor și a poziționării. ReBrandingul este un efort deliberat pentru a comunica o nouă poveste a mărcii, valori, poziționare. Acest proces implică o profundă cercetare de piață, analiză a competitorilor și o înțelegere detaliată a stării actuale și a stării viitoare dorite a afacerii.

 1. Analiza Situației Actuale: Înțelegeți în profunzime actuala identitate a brandului, precum și motivele care stau la baza deciziei de rebranding. Analizați atent punctele forte și slabe ale brandului.

 2. Stabilirea Obiectivelor: Definiți clar obiectivele pe care doriți să le atingeți prin rebranding. Acestea pot include creșterea vizibilității, atragerea unui nou segment de public sau adaptarea la schimbările din piață.

 3. Crearea Strategiei: Dezvoltați o strategie cuprinzătoare care să includă schimbări specifice, cum ar fi actualizarea logo-ului, modificarea mesajelor de marketing și eventual schimbarea poziționării brandului.

 4. Implicarea Părților Interesate: Comunicați deschis și transparent cu angajații, clienții și alte părți interesate despre procesul de rebranding și motivele din spatele acestuia.

 5. Design și Implementare: Lucrează cu experți în design de brand pentru a crea o nouă identitate vizuală și pentru a implementa schimbările în toate aspectele brandului, inclusiv materialele de marketing, site-ul web și social media.

 6. Testarea și Feedback-ul: Testați noile elemente de brand și colectați feedback de la public și alte părți interesate. Ajustați strategia și implementarea în funcție de aceste feedback-uri.

 7. Consistență, Monitorizare: Asigurați-vă că noile elemente de brand sunt aplicate consecvent în toate canalele de comunicare media și monitorizați impactul rebrandingului asupra afacerii pe termen lung.

ReBranding.

Ajustările strategice făcute în timpul rebrandării au ca scop îmbunătățirea vizibilității, relevanței și atractivității generală a brandului, promovând în cele din urmă asocieri pozitive și construind conexiuni mai puternice pentru publicul țintă. ReBrandingul este o manevră strategică întreprinsă de afaceri ca a ta, pentru a se adapta la dinamica pieței, a rămâne competitive și a se poziționa pentru succes susținut pe termen lung.

Comandă Online

SMART C logo
C S Avatar Brasov logo
creating brighter futures logo
Protocolar logo
Useful World logo
BlueTech new logo
San Marco Medical logo
Bondar logo
Interdecor logo
Tested Tasted By logo
Contapp logo
TMEMENTOS logo
Casa Arnica Montana Arieseni logo
Secsi-I-Lash logo
Telarana Int logo
kavli logo
Alcance logo
MasterclassV&S logo