Identitate Vizuală

Identitate vizuală pentru firme, startapuri, antreprenori, întreprinderi mici și mijlocii din România.


Comandă Identitate Vizuală

Identitatea vizuală este compusă din logo, siglă, marcă, manualul de identitate vizuală, elemente grafice dedicate.

Comandă Identitate Vizuală

Identitate Vizuală.

Identitatea vizuală reflectă filozofia firmei, companiei, produsului și poziția lui în piață sau în legătură cu competitorii. Crearea și dezvoltarea unei identități vizuale de brand unice reprezintă o adevărată comoară pentru firma, compania, produsul dumneavoastră.

Identitatea vizuală clară și consecventă.

O identitate vizuală clară și consecventă ajută la construirea și menținerea reputației firmei, companiei, produsului. Imaginea, grafica, simbolurile identității de brand folosite continuu transmit și consolidează punctele forte ale firmei, companiei, produsului. Acestea trebuie să fie atent elaborate și gestionate cu precizie, în scopul de a obține un impact maxim asupra privitorului.

Identitatea vizuală reprezintă ansamblul elementelor grafice și vizuale care definesc și reprezintă un brand, o companie sau o entitate. Este modalitatea prin care o afacere comunică vizual cu publicul său și creează o imagine recunoscută și distinctivă. Identitatea vizuală include diverse elemente, iar atunci când acestea sunt utilizate în mod coerent, contribuie la crearea unei prezențe distinctive și memorabile în mintea consumatorilor.

 • Logo-ul este cel mai recunoscut element al identității vizuale. Este o imagine sau un simbol distinctiv care reprezintă brandul.
 • Culorile folosite în materialele de branding și design. Paleta cromatică poate contribui la crearea unui ton specific și la transmiterea anumitor emoții.
 • Fonturile stilul și forma literelor folosite în materialele comunicare. Alegerea fontului poate influența citirea, tonul și personalitatea brandului.
 • Imagini și Fotografii. Stilul de imagini, fotografii sau ilustrații utilizate în materialele de branding. Acestea contribuie la crearea unei atmosfere specifice și a unei povești vizuale pentru brand.
 • Manual de Identitate. Manual de identitate vizuală explică modul în care toate elementele de design de brand sunt integrate și folosite pentru a comunica un mesaj vizual coerent și distinctiv. Manual de identitate oferă reguli și instrucțiuni clare cu privire la modul în care elementele vizuale trebuie să fie utilizate.

Identitatea vizuală este esențială pentru recunoașterea brandului și pentru crearea unei conexiuni cu publicul. Atunci când este bine concepută și gestionată, poate contribui la construirea unei imagini puternice și la diferențierea brandului pe piață. Este o componentă-cheie a strategiei de branding și a construirii unei amprente durabile în mintea consumatorilor.

Rombo Negocios Logo, Siglă, Marcă
Newz Generals Logo, Siglă, Marcă
Sacitel Logo, Siglă, Marcă
Kingdom Logo, Siglă, Marcă
Afaceria afaceri investitori oportunitati
hr services
Contapp
Infoteca anunta lumea
mobelma
newz generals
DIRO director romanesc

Identitatea vizuală, un instrument strategic important.

Conceptul și folosirea unei identități vizuale este mult mai mult decât formatul și utilizarea logo-ului, simbolului companiei, firmei sau produsului.

Identitatea vizuală este un sistem complet, o structură de comunicare și prezentare a informațiilor în mod logic, clar, distinctiv. Fiecare prezentare și reprezentare fizică a imaginii companiei, firmei sau produsului pe o reclamă, foaie cu antet, scrisoare, eticheta, ambalaj, brosura, etc., creează o oportunitate de a adăuga valoare efectivă pentru identitatea de brand.


Sacitel Logo, Siglă, Marcă
Bijouxtaisie Logo, Siglă, Marcă
redcarp health research Logo, Siglă, Marcă
SAVVARIS Insurance Logo, Siglă, Marcă
galeriareal
casa arnica montana
wickid chicken
horeca star

Implementarea identității vizuale

Implementatea identității vizuale este la fel de importantă ca și realizarea ei. Toți acționarii, angajații, furnizorii, participanții activi sunt responsabili pentru utilizarea în mod corect a imaginii de brand a companiei inclusiv pentru toate mărcile comerciale din portofoliul firmei, companiei, produsului.

Gestionarea utilizării corecte, modul în care este percepută informația, face ca orice comunicare să consolideze sau să slăbească imaginea publică pentru firma/compania/produsul dumneavoastră. Implementarea corectă, cursivă și încurajarea conștientizării acestui instrument de referință este obligatorie în întreaga companie.

Toată lumea are un rol important.

Fiecare membru al firmei/companiei, fie acționar sau angajat are un rol important privind folosirea în mod corespunzător și consecvent a identității vizuale, în aducerea și în menținerea coerentă a integrității imaginii de brand, prin aplicarea în mod constant a principiilor vizuale pentru identitate, în toate mediile de comunicare, inclusiv print, web, difuzare media, formate electronice.

Utilizarea corectă a identității vizuale păstrează o poziția puternică din punct de vedere al mărcii și creează valoare pe termen lung pentru firma/compania/produsul dumneavoastra.

Bubble tea logo
SUNO com logo
Pay Contactless logo
International E S logo
Lilis Cozonac logo
Contapp logo
ONE logo
Interdecor logo
creating brighter futures logo
InkBin Design logo
C S Avatar Brasov logo
Summise logo
Casa Arnica Montana Arieseni logo
Modular Design by Creator logo
STS RESEARCH logo
Better by Design logo
Telarana Int logo
GENERO INVEST logo

Identitate Vizuală.
Creație și Design de Brand ®