Identitate Vizuală

Brand. Cine ești, cine vrei să fii, cum esti perceput, ce creezi.
Brandingul este o experiență pe care o auzi, o vezi și o simțit.


Imagine de brand completă pentru o afacere de succes.

Identitatea vizuală este cel mai valoros activ, cea mai puternică comunicare vizuală pe care o are afacerea ta. Recunoașterea și respectul pentru numele și imaginea de brand, este un obiectiv de o importanță capitală.


Crează-ți Identitatea Vizuală

Începeți proiectul pentru identitate vizuală. Conceptele de design pentru identitatea vizuală vor fi livrate în: 9-15 zile *. ( * zilele săptămânii )

Comandă

Identitate Vizuală - Soluții & Servicii.

Noi, aici, oferim soluții inovative, creative, unice și eficiente pentru identitatea vizuală a firmei/companiei dvs. Pe baza experienței noastre, capacității noastre de a crea și adăuga valoare, echipa noastra de creație și design înțelege, dezvoltă și realizează o imagine de brand nouă, curată, exclusivă, perfectă pentru firma, compania, produsul dvs .


Succesul unui brand.

Succesul unui brand depinde de modul în care este perceput și experimentat de clienți și de cei care-l reprezintă. Ori de câte ori o firmă/companie comunică în mod eficient cu oamenii, fie clienți sau simplii trecători, se creează automat o oportunitate. Oportunitatea de a face o impresie bună. Primele impresii sunt de multe ori baza pentru atitudinea oamenilor și pentru a crea opinii de lungă durată. Aceste opinii vor influența acțiunile viitoare ale oamenilor, fie clienți, angajați sau simplii trecători.

Crearea identității de brand.

Crearea și dezvoltarea unei identități vizuale de brand unice și clare reprezintă de fapt o adevărată comoară pentru firma, compania, produsul dumneavoastră. O identitate vizuală clară și consecventă ajută la construirea și menținerea reputației firmei, companiei, produsului. Imaginea, grafica, simbolurile identității de brand folosite continuu transmit și consolidează punctele forte ale firmei, companiei, produsului. Acestea trebuie să fie atent elaborate și gestionate cu precizie, în scopul de a obține un impact maxim asupra privitorului. Identitatea vizuală reflectă filozofia firmei, companiei, produsului și poziția lui în piață sau în legătură cu competitorii.

Identitatea vizuală, un instrument strategic important.

Conceptul și folosirea unei identități vizuale este mult mai mult decât formatul și utilizarea logo-ului, simbolului companiei, firmei sau produsului. Identitatea vizuală este un sistem complet, o structură de comunicare și prezentare a informațiilor în mod logic, clar, distinctiv. Fiecare prezentare și reprezentare fizică a imaginii companiei, firmei sau produsului pe o reclamă, foaie cu antet, scrisoare, eticheta, brosura, etc., creează o oportunitate de a adăuga valoare efectivă pentru identitatea de brand.

Implementarea identității vizuale

Implementatea identității vizuale este la fel de importantă ca și realizarea ei. Toți acționarii, angajații, furnizorii, participanții activi sunt responsabili pentru utilizarea în mod corect a imaginii de brand a companiei inclusiv pentru toate mărcile comerciale din portofoliul firmei, companiei, produsului. Gestionarea utilizării corecte, modul în care este percepută informația, face ca orice comunicare să consolideze sau să slăbească imaginea publică pentru firma/compania/produsul dumneavoastră. Implementarea corectă, cursivă și încurajarea conștientizării acestui instrument de referință este obligatorie în întreaga companie.

Toată lumea are un rol important.

Fiecare membru al firmei/companiei, fie acționar sau angajat are un rol important privind folosirea în mod corespunzător și consecvent a identității vizuale, în aducerea și în menținerea coerentă a integrității imaginii de brand, prin aplicarea în mod constant a principiilor vizuale pentru identitate, în toate mediile de comunicare, inclusiv print, web, difuzare media, formate electronice. Utilizarea corectă a identității vizuale păstrează o poziția puternică din punct de vedere al mărcii și creează valoare pe termen lung pentru firma/compania/produsul dumneavoastra.


Comandă Identitate Vizuală