Brandia

Creație și Design de Brand ®

Elementele vizuale ale unui Brand

jukebox design de brand
Afaceria afaceri investitori oportunitati 04 design de brand
hayward company timber homes design de brand
Infoteca anunta lumea 02 design de brand
DIRO director romanesc 04 design de brand

Elementele vizuale ale unui brand sunt componente esențiale ale identității sale și contribuie la recunoașterea și diferențierea acestuia în piață. Aceste elemente sunt vizibile și tangibile și includ aspecte precum:

 • Logo Design: Este emblema distinctivă a brandului și reprezintă simbolul său principal. Logo-ul este utilizat pe o varietate de materiale și medii și ar trebui să fie simplu, memorabil și ușor de recunoscut.
 • Culorile: Paleta de culori folosită de un brand este o parte crucială a identității sale vizuale. Culorile transmit emoții și mesaje specifice și contribuie la crearea unei impresii distinctive și coherente în rândul publicului.
 • Fonturile: Fonturile sau tipografiile utilizate în materialele de branding și comunicare contribuie la definirea aspectului și personalității brandului. Ele ar trebui să fie consistente și să reflecte caracteristicile și valorile mărcii.
 • Grafica și elementele vizuale: În afară de logo, brandurile pot utiliza alte elemente grafice și vizuale pentru a-și întări identitatea și mesajele. Acestea pot include modele, ilustrații, simboluri sau imagini care sunt specifice și distinctive pentru brand.
 • Designul ambalajului și al produselor: Aspectul produselor și ambalajului acestora reprezintă o parte importantă a identității vizuale a brandului. Designul etichetelor și designul ambalajului ar trebui să fie atractiv, funcțional și să reflecte valorile și estetica mărcii.
 • Design digital - identitatea vizuală a mediului online: Designul site-ului web, prezența pe rețelele sociale și alte materiale online sunt, de asemenea, elemente importante ale identității vizuale a brandului. Acestea ar trebui să fie consistente cu celelalte aspecte ale identității vizuale și să creeze o experiență coerentă pentru utilizatori.

Toate aceste elemente vizuale lucrează împreună pentru a crea o identitate de brand puternică și memorabilă, care să transmită personalitatea, valorile și promisiunile mărcii către publicul său. Prin crearea și menținerea unei identități vizuale coherente și relevante, un brand poate să-și consolideze poziția pe piață și să creeze o legătură puternică și autentică cu consumatorii săi.


The Creator logo
GENERO INVEST logo
Chic cafe logo
skyone italy airlines logo
EXPANSION logo
Bubble tea logo
SHB Industries logo
Useful World logo

Consultanță Brand Identitate Contact

Brandia
 • Media

5 5 2387 Creație și Design de Brand

Business by Design

Brandia
Creator Design
Tyche Creation
DIRO
Afaceria
Infoteca

Design realizat de Brandia® Creație și Design de Brand® Copyright 2024. Toate drepturile rezervate.
Confidențialitate Termeni și Condiții Dreptul de autor Hartă Site
Brandia® Creație și Design de Brand® este marcă înregistrată și se află sub protecţia legislaţiei privind drepturile de proprietate intelectuală.
duminică, 16 iunie 2024