Branding pentru Afaceri și Antreprenori în Orașul Brandia

Software Grafică Raster

Creați, editați imagini și fotografii.

Software Grafică Raster pentru designeri și creativi.

Software Grafică Raster Plătit

Adobe Photoshop (Mac, Win)

Adobe Photoshop este software-ul profesional considerat un standard pentru editarea grafică raster. Creați și editați fotografii, ilustrații și lucrări 3D. Proiectați site-uri web și aplicații mobile.

Affinity Photo (Mac, Win)

Affinity Photo este un software de editare grafică raster, rapid, prietenos și precis.

Corel Painter (Mac, Win)

Corel Painter este un software de editare grafică raster, asemănător Photoshop.

Software Grafică Raster Gratuit

Sketchbook (Mac, Win)

Sketchbook . Te îndrăgostești de desen și de editarea grafică raster. Unelte profesionale, interfață frumoasă, o experiență minunată pentru desen. Disponibil pentru toate dispozitivele dvs.

Gimp (Mac, Win, Linux) Gratuit

Gimp este un software de editare grafică raster care oferă instrumente sofisticate pentru a vă face treaba. Vă puteți spori productivitatea cu GIMP datorită mai multor opțiuni de personalizare și pluginuri.

Befunky (Mac, Win, Linux, Chrome OS, Browser) Gratuit

Befunky Editor foto online. Orice vreți să faceți pentru o fotografie, faceți cu BeFunky. Vă puteți juca cu sute de efecte foto uimitoare pe care nu le puteți găsi nicăieri, cum ar fi celebrul Cartoonizer®, pictura în ulei și efecte de artă pop.

Photopea (Edit files online, Browser) Gratuit

Photopea - Editor foto online. Acceptă formatele PSD, XCF și Sketch. (Adobe Photoshop, Gimp și Sketch App). Creați o imagine nouă sau deschideți fișierele existente de pe computer. Salvați fișierele direct în PSD (Fișier - Salvare ca PSD) sau ca JPG / PNG / SVG (File - Export).

Aplicații Mobile Editare Grafică Raster


Sketchbook (iOS, Android)

Sketchbook aplicație de editare grafică raster, disponibilă pe toate dispozitivele mobile. Vă puteți bucura de aceeași experiență pe toate telefoanele și tabletele compatibile.

Affinity Photo (iOS)

Affinity Photo aplicație de editare grafică raster dezvoltată fără compromisuri, Affinity Photo pentru iPad este un instrument de editare a fotografiilor cu adevărat profesionist.

De ce? Cum să? Ghid Practic. Sfaturi. Trucuri. Idei. Inspirație.Orașul Brandia : Creație și Design de Brand

Design remarcabil.
Afaceri de Succes.

Comandă Creație și Design de Brand