Branding pentru Afaceri și Antreprenori în Orașul Brandia

Măsurare și Analiza de Marketing pentru Afaceri, Aplicații și Website-uri

Cum și cu ce să măsori și să analizezi evoluția afacerii tale în online și offline. Analiză de marketing pentru afaceri de toate dimensiunile, pentru a înțelege mai bine clienții dvs. Rezultate vizibile pentru toate site-urile, aplicațiile și canalele offline.

Măsurare și Analiza de Marketing, Testarea Aplicațiilor și Website-urilor

Rezultate vizibile pentru toate site-urile, aplicațiile și canalele offline.

Analiză de marketing pentru afaceri de toate dimensiunile, pentru a înțelege mai bine clienții dvs.


Statcounter Free and Paid

Statcounter este un serviciu de analiză web simplu, în timp real, care vă ajută să urmăriți, să analizați și să înțelegeți vizitatorii, astfel încât să puteți lua decizii bune pentru a deveni mai de succes pe internet.

Google Analytics Gratuit

Google Analytics oferă instrumente de analiză gratuite și profesionale pentru a măsura datele website-urilor, aplicaților digitale pentru a obține informații despre clienți. Google Analytics vă permite să măsurați rentabilitatea investiției în rețeaua de publicitate, precum și să urmăriți site-urile și rețele sociale.

Google Search Console Gratuit

Google Search Console Utilizați Search Console pentru a monitoriza datele privind rezultatele căutării Google pentru website-urile dvs.

Forms. Creați și analizați sondaje.


Google Forms Gratuit

Google Forms - Creați un sondaj singur sau împreună cu alți parteneri, în același timp. Alegeți dintr-o varietate de teme gata făcute sau creați-vă propriile teme. Analizați rezultatele în Formulare Google. Este gratuit. De la Google.

Testează Aplicațiile și Site-urile Web


PageSpeed Insights Gratuit

PageSpeed Insights - Analizați performanța site-ului dvs. Cu PageSpeed Insights puteți identifica modalități de a face site-ul dvs. mai rapid și mai prietenos cu utilizatorii.

GTmetrix Gratuit

GTmetrix - Analizați viteza site-ului dvs. și faceți-l mai să se încarce mai repede. GTmetrix vă oferă o perspectivă asupra nivelului de încărcare a site-ului dvs. și oferă recomandări cu privire la modul de optimizare a acestuia.

Testați viteza site-ului pe dispozitivele mobile Gratuit

Testați viteza de încărcare a site-ului pe dispozitivele mobile - Efectuați un test de viteză pentru site-ul mobil cu ajutorul instrumentului Test My Site. Primiți recomandări pentru îmbunătățirea performanței site-ului pe toate dispozitivele.

Who is


Who.is Gratuit

Who.is - Găsiți informații despre orice nume de domeniu sau site web. Bază de date vastă a informațiilor despre cine, DNS, nume de domenii, servere de nume, IP-uri și instrumente pentru căutarea și monitorizarea numelor de domenii.

De ce? Cum să? Ghid Practic. Sfaturi. Trucuri. Idei. Inspirație.Orașul Brandia : Creație și Design de Brand

Design remarcabil.
Afaceri de Succes.

Comandă Creație și Design de Brand