Logo, Siglă, Marcă

  Informații despre brand.

 • Numele/textul folosit pentru Logo ( Da! Concepem design cu diacritice. Te rugăm să scrii textul exact cu sau fără litere mari, cu sau fără diacritice.)

  Slogan, lozincă (dacă nu aveți slogan, lozincă lăsați necompletat.)

 • Plasare, poziționare. (De exemplu: simbolul să fie poziționat deasupra textului.)

  Descrieți afacerea dvs.

 • Descrieți afacerea sau produsul dumneavoastră. Descrieți categoria/tipul afacerii dumneavoastră și a produselor din portofoliu. / ω Context Informații: Ce face afacerea dumneavoastră? Cine sunt clientii dvs.? Cine sunt concurenții dvs.? Tipuri de produse și/sau servicii. Piată / demografice.

  Aveți un site web? (vă rugăm să ne scrieți adresa site-ului dumneavoastră. De exemplu: www.brand.com)

  Stilul design-ului.

 • Alege stilul de design preferat pentru noul brand.
  * Desenele sunt prezentate numai ca exemplu pentru aspect și stil de design. Logo-urile sunt mărci comerciale înregistrate și sunt în proprietatea deținătorilor lor.

  Detalii pentru designerii noștri.

 • Detalii pe care doriți să le comunicați designerilor noștrii:
  Având multe detalii și informații, designerii nostri vor crea exact designul pe care îl doriți.


Începe proiectul într-un mod confortabil.

Pentru a începe un proiect de design este necesară plata a în avans a unei sume reprezentând aprox. 50% din valoarea totală a proiectului. Acest lucru dovedește seriozitatea comenzii făcută de dumneavoastră și acoperă o parte din cheltuielile necesare privind munca efectivă realizată de designeri și de echipa noastră pentru cercetarea, conceperea, desenarea și realizarea fișierelor concept. Consultă: Portofoliu Clienți Pentru orice fel de întrebări sau detalii referitoare la proiectul tău de design: Contactează-ne


Perfect. Unic. Exclusiv.

Selectează Pachetul de Design

Folosește logo-ul în toate domeniile media - print, web, mobile, interactiv, video


 • Fiecare pachet de design include

  Fișierele Originale Design de Brand

  Fișierele Originale


  Termeni livrare

  Timpul pentru dezvoltarea conceptelor și pentru realizare. Conceptele pentru design vor fi livrate în 4-7 zile *, începând de astăzi: joi 20 ianuarie , 2022 Timpul de livrare a design-ului/fișierelor final/e după ce este aprobat de dvs. : 3-7 zile*. ( * zilele săptămânii )Continuă